• Wekelijks nieuwe musthaves, altijd scherp geprijsd
  • Op werkdagen voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden!
  • Betaal zoals jij wilt, ook achteraf betalen mogelijk

Nu korting ontvangen? Volg ons op Instagram of TikTok en stuur een DM met #WELOVESHOES

Nu korting ontvangen? Volg ons op Instagram of TikTok en stuur een DM met #WELOVESHOES

Joan - 23 / Oct / 2024

Heerlijk warme voeten, geniet van onze Uggies!

Heerlijk warme voeten, geniet van onze Uggies!
Blogs

Geniet van de warme Uggies van Smile Favorites!

De zomer is helaas voorbij en dat betekent maar één ding: het is tijd om je Uggies te shoppen! Deze geweldige en zachte instappers zijn ideaal voor de winter, niet alleen omdat ze heerlijk warm zijn, maar ook omdat ze met vrijwel elke outfit gecombineerd kunnen worden. Hier zijn een paar redenen waarom je deze must-haves zeker in je garderobe moet hebben. Ze zijn leuk, fashionable en betaalbaar!

Dit zijn 3 redenen waarom jij Uggies wilt dragen

  1. Je loopt op wolken
    Deze Uggies zijn gemaakt om comfortabel door het leven te gaan, wat betekent dat ze je voeten heerlijk warm houden, zelfs op de koudste dagen. Ze zijn als een warme knuffel voor je voeten. Wie wil dat nou niet? Hoelanger je ze draagt, hoe beter deze instapschoen vormt naar jouw voet.

  2. Fashionable voor binnen en buiten
    Uggies zijn tijdloos. Wij van Smile Favorites bieden verschillende modellen, kleuren en maten aan. Zo kan jij voor de hele koude seizoenen altijd Uggies dragen onder elke outfit.

Ik heb nu de Uggies gekocht, maar hoe match ik ze perfect met mijn kleding?

  1. Casual chic
    Een van de meest populaire combinaties is een paar Uggies met een legging. Dit is een outfit die je zowel binnen als buiten kunt dragen, en die toch altijd stijlvol oogt. Voeg een oversized trui toe voor een nonchalante, comfortabele look, of ga voor een lange jas als je de deur uitgaat. Perfect voor een dagje shoppen of een wandeling in het de mooie herfstbossen.

  2. Denim
    Draag je Uggies met een mom jeans voor een casual, maar modieuze outfit. Laat de jeans over de Uggies vallen voor een nonchalante look. Voeg een leren jas en een sjaal toe en je bent klaar!

  3. Jurken
    Denk je dat Uggies alleen goed staan met broeken? Think again! Een winterjurk met panty’s en een paar korte Uggies kan erg stijlvol zijn. Het voegt een speelse, vrouwelijke touch toe aan je outfit, terwijl je toch warm en comfortabel blijft. Dat wilt toch elke vrouw!

  4. Thuiswerken met stijl
    Uggies zijn ook ideaal voor thuis! Je kan ze dragen als pantoffels! Als je veel vanuit huis werkt, kun je je voeten verwennen met de warmte en het comfort van deze handige instappers, zonder in te leveren op stijl. Combineer ze met een comfortabele joggingsbroek of pyjamabroek. Je voelt je meteen cosy, zelfs tijdens die Zoom-meetings.

Uggies in verschillende kleuren

Hoewel de klassieke beige en bruine tinten populair zijn, komen Uggies tegenwoordig in veel verschillende kleuren en stijlen. Kies voor een zachte kleur creme of kies voor de opvallende gouden, of ga voor het vertrouwde zwarte instapper als je op zoek bent naar veelzijdigheid.

Wij van Smile Favorites zijn gek op Uggies en krijgen er elk jaar weer vraag naar. Dit jaar hebben wij het grootste aanbod ooit op onze website staan! Shop hier je favoriete Uggies.

Shop je favoriete uggies hier!

 

Recente artikelen

Het laatste nieuws op ons blog

  • Heerlijk warme voeten, geniet van onze Uggies!
    23 / Oct / 2024

    Joan - 23 / Oct / 2024

    Heerlijk warme voeten, geniet van onze Uggies!

  • Slingbacks, geven je outfit een instant upgrade!
    20 / Aug / 2024

    Joan - 23 / Oct / 2024

    Slingbacks, geven je outfit een instant upgrade!

  • Cowboylaarzen, creëer de perfecte look!
    07 / May / 2024

    Joan - 23 / Oct / 2024

    Cowboylaarzen, creëer de perfecte look!

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Smilefavorites 9,4 / 10 - 2239 Reviews @ Webwinkelkeur